Αδέσποτα πρόβατα κατέστρεφαν ελαιώνες στα Χανιά

Αδέσποτα πρόβατα κατέστρεφαν ελαιώνες στα Χανιά

Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει αν ανήκουν σε κάποιον κτηνοτρόφο και γιατί τα άφησε να βόσκουν ελεύθερα

provata
Σαν να μην έφταναν οι συνεχείς κλοπές στους ελαιώνες μετά τη ραγδαία αύξηση της τιμής του ελαιόλαδου, οι ιδιοκτήτες έχουν να αντιμετωπίσουν και τα... αδέσποτα πρόβατα που τρώνε τα ελαιόδεντρα! Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. κατέσχεσαν την Τετάρτη στα Χανιά 17 πρόβατα τα οποία έβοσκαν ανεπιτήρητα χωρίς την προβλεπόμενη σήμανση.

Τα αδέσποτα ζώα, που εντοπίστηκαν στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Σούδας όπου είχαν προκαλέσει ζημιές στις ελιές, περισυνελέγησαν με όχημα του Δήμου Χανίων και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει αν ανήκουν σε κάποιον κτηνοτρόφο και γιατί τα άφησε να βόσκουν ελεύθερα.

Xania-adespota-probata


Ξάφρισε 620 κιλά ελιές

Σαν... κύριος ράβδιζε τον ελαιώνα μιας συγχωριανής του σε οικισμό της Ξάνθης ένας επιτήδειος, ο οποίος έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια την στιγμή που είχε ήδη τρυγήσει 32 ελαιόδεντρα και είχε μαζέψει 620 κιλά ελιές από αυτά! Ο θρασύς δράστης παρέδωσε την παραγωγή στην ιδιοκτήτριά της, ωστόσο δεν απέφυγε τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.





Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης