Κηφισιά: Δεν είχε σχέση με την επιχείρηση ο δράστης της επίθεσης με μπαλτά - Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες

Κηφισιά: Δεν είχε σχέση με την επιχείρηση ο δράστης της επίθεσης με μπαλτά - Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες

Ο δράστης μπούκαρε στο κατάστασημα και φωνάζε πως «του έχουν φάει λεφτά» - Είχε έρθει και την προηγούμενη μέρα, κατέθεσε υπάληλλος - «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του», λέει ο ιδιοκτήτης 

syllhpsh-art
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με μπαλτά που έγινε χθες Πέμπτη (2/11) στην Κηφισιά από έναν 24χρονο σε βάρος ενός εργαζομένου πιτσαρίας στην οδό Λεβίδου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης, ο οποίος πριν την επίθεση εισέβαλε στο κατάστημα και άρχισε να φωνάζει πως «του έχουν φάει λεφτά», τελικά δεν είχε καμία σχέση με την επιχείρηση. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την κατάθεση που έδωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στις Αρχές ο οποίος τόνισε ότι δεν γνωρίζει τον δράση και ουδέποτε είχε κάποια σχέση μαζί του.

Αντίθετα, αυτό που προέκυψε από την κατάθεση μίας γυναίκας που εργάζεται στο εν λόγω εστιατόριο, είναι ότι μία ημέρα πριν, ο δράστης είχε επισκεφθεί και πάλι το μαγαζί χωρίς όμως να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.

Το θύμα της επίθεσης αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο:

Κλείσιμο





Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν περίπου στις 17.50 το απόγευμα όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έλαβαν κλήση για άτομο που έχει δεχθεί επίθεση με μαχαίρι επί της Λεβίδου 1.

Με την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, αυτόπτες μάρτυρες υπέδειξαν έναν άνδρα ως τον δράστη της επίθεσης, εξηγώντας πως λίγο πριν είχε επιτεθεί με μπαλτά σε έναν από τους εργαζομένους του μαγαζιού προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης συνελήφθη με πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο τοξικοεξαρτημένο το οποίο πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η σύλληψη του δράστη:

syllhpsh__2_
syllhpseis__1_
syllhpsh__1_


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model

Σήμερα το κρίσιμο διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ - Φόβοι για γενίκευση της σύγκρουσης με το Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης