Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε ένας άνδρας, περίπου 30 ετών, που εντοπίστηκε με τραύματα από μαχαίρι επί της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά το απόγευμα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας φέρεται να είναι εργαζόμενος σε κατάστημα της περιοχής και να δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο κατά την διάρκεια ληστείας.
Ο νεαρός άνδρας έχει πολλαπλά τραύματα στα άκρα και δεν κινδυνεύει η ζωή του ενώ υπάρχουν αναφορές ότι η επίθεση έγινε με μπαλτά.
Ωστόσο οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί και διενεργείται σχετική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε μια προσαγωγή στο τμήμα της περιοχής.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.