Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί μετά από καβγά σε οικισμό Ρομά - Τραυματίστηκε στο πόδι ένας 29χρονος

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί μετά από καβγά σε οικισμό Ρομά - Τραυματίστηκε στο πόδι ένας 29χρονος

Συνελήφθησαν ο 40χρονος δράστης και δύο νεαρές γυναίκες που αποπειράθηκαν να κρύψουν ναρκωτικά και το όπλο

peripoliko_nyxta_xr
Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον οικισμό Ρομά, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Ένας 29χρονος τραυματίστηκε στον μηρό από τα πυρά 40χρονου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αιτία φαίνεται να στάθηκε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών (ημεδαπών) για προσωπικές διαφορές. Ο 40χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν, επίσης, δύο νεαρές γυναίκες (18 και 17 ετών), καθώς στη θέα των αστυνομικών αποπειράθηκαν να αποκρύψουν ποσότητα κοκαΐνης (η μία) και το όπλο (η άλλη) που τους είχε παραδώσει νωρίτερα ο φυσικός δράστης του επεισοδίου.

roma1
roma2
Κλείσιμο


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Η άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης σε κλήση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης, για επεισόδιο στην περιοχή του Δενδροποτάμου, οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου ημεδαπού και στη σύλληψη του δράστη.

Πρόκειται για 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (31-10-2023), στην οικία του στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ένεκα προσωπικών διαφορών, επιτέθηκε με ξύλινο κοντάρι σε βάρος του 29χρονου, ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησε μία φορά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Κληθέντες αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, κατά την έξοδο του από την οικία του, καθώς και δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 18 και 17 ετών για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων αντίστοιχα, οι οποίες εξερχόμενες της ανωτέρω οικίας και στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν στο έδαφος μικροδέμα κοκαΐνης και ένα πιστόλι, που τις είχε παραδώσει ο 40χρονος για να αποκρύψουν.

Στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (552) γραμμαρίων,
κατεργασμένη κάνναβη (σε μορφή σοκολάτας) βάρους (38) γραμμαρίων,
(2) πιστόλια κρότου αέρος,
(3) φυσίγγια των 9mm,
(1) ξύλινο κοντάρι,
(1) μεταλλική ράβδος,
(1) σπάθα,
το χρηματικό ποσό των (145) ευρώ και
(5) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, θα οδηγηθούν αρμοδίως.



Ειδήσεις σήμερα:

Μείωση 50% στο τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό

Η Πεν Νταλαούρα, η Μarka2 και τα άλλα trolls που έβγαλαν τον Στέφανο

Τα τρία σενάρια για το φρικτό τέλος της Σάνι Λουκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης