Επεισόδιο σημειώθηκε στην παρέλαση, στο κέντρο της Λάρισας, νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, άγνωστος άνδρας εισέβαλε στον χώρο της παρέλασης μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης και πριν ξεκινήσει η στρατιωτική, κρατώντας μια σημαία του Ισραήλ γεμάτη αίματα. Απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο, με παρέμβαση των αστυνομικών.
Όλα άρχισαν όταν ένας άντρας, κρατώντας μία «ματωμένη» σημαία του Ισραήλ και λουλούδια, αλλά και φορώντας μπλουζάκι που έγραφε «δεν μπορώ να σιωπήσω άλλο», επιχείρησε να μπει στον χώρο, όπου εξελίσσονταν η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. Αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν και τον απομάκρυναν από το σημείο.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.