Δράμα - Καβάλα: Σκόπευε να πουλήσει πέντε κιλά κάνναβης

Δράμα - Καβάλα: Σκόπευε να πουλήσει πέντε κιλά κάνναβης

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Drama_Kannavi
Η αξιοποίηση πληροφοριών από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δράμας, τους οδήγησε σε έναν οικισμό της Καβάλας όπου κατοικεί ένας Έλληνας για τον οποίο είχαν στοιχεία ότι δραστηριοποιείται στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας και της Καβάλας.

Κατά την διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε την Πέμπτη, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι και την αποθήκη του υπόπτου πέντε μεταλλικούς τενεκέδες και τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 633,1 γραμμαρίων και αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 432 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ οι ποσότητες της κάνναβης κατασχέθηκαν.

Έβγαζε πολλά διακινώντας κάνναβη
Δεν βρήκαν τις ποσότητες ναρκωτικών που περίμεναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Λασιθίου και του Κ.Α.Ε. Σητείας, όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Σητείας, ωστόσο τα 3.945 ευρώ που κατέσχεσαν έσβηναν κάθε αμφιβολία για τις παράνομες δραστηριότητές του. Στο σπίτι βρέθηκαν 312 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αρχές στις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν πως ο δράστης του μακελειού στο Μέιν βρέθηκε νεκρός

Ο Μπάιντεν διαμηνύει πως είναι έτοιμος να διατάξει «περαιτέρω δράση» μετά τις επιθέσεις οργανώσεων προσκείμενων στο Ιράν

«Ειρήνη μου, ξύπνα!» - Ο σύντροφος της 24χρονης περιγράφει τη στιγμή που τη βρήκε νεκρή στο μπάνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης