Τρίκαλα: Αλλοδαποί διακινούσαν λαθραίο καπνό και ναρκωτικά χάπια

Τρίκαλα: Αλλοδαποί διακινούσαν λαθραίο καπνό και ναρκωτικά χάπια

Οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή τους με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικών του τμήματος Μετεώρων

lath3
Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών δόθηκαν πληροφορίες για την διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων από δύο αλλοδαπούς ηλικίας 45 και 58 χρόνων και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή τους με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικών του τμήματος Μετεώρων.

Οι δράστες εντοπίστηκαν σε περιοχή των Τρικάλων, υποβλήθηκαν σε έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 593,12 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του 45χρονου κατασχέθηκαν ποσότητες καπνού βάρους ενός κιλού και 540 γραμμαρίων και 64,5 χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Εκτός από τα συνολικά δυο κιλά και 133,12 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και τα 64,5 ναρκωτικά χάπια, κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες πακέτων κινητής τηλεφωνίας χωρίς κάρτες SIM, η προέλευση των οποίων εξετάζεται, καθώς και ένα σημειωματάριο στο οποίο οι δράστες καταχωρούσαν τις αγοραπωλησίες.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση, ενώ οι ποσότητες του αδασμολόγητου καπνού παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.





Ειδήσεις σήμερα:

H στιγμή που στέλεχος της Χαμάς φεύγει από συνέντευξη όταν τον ρωτούν για Ισραηλινούς που σφαγιάστηκαν στον ύπνο τους

«Έφυγα για 20' και όταν γύρισα, βρήκα την Ειρήνη πεσμένη στο μπάνιο», λέει ο σύντροφός της

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή - Τι θα δείξουν τα ρολόγια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης