Όπως είπε στο protothema.gr ο πρώην δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας, η ομάδα των μεταναστών κατευθύνθηκε προς το λιμάνι του νησιού με στόχο να φύγει με κάποιο πλοίο.
Εκεί, όμως, αστυνομικοί και λιμενικοί κατάφεραν να σταματήσουν τους περισσότερους μετανάστες, σύμφωνα με τον κ. Κόλλια, αλλά για 19 από αυτούς συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού τους.
Σημειώνεται, τέλος, ότι σήμερα άνδρες του Λιμεναρχείου Πειραιά σε ελέγχους που έκαναν κατά τον κατάπλου των πλοίων εντόπισαν και συνέλαβαν έξι μετανάστες χωρίς χαρτιά οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Λέρο.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.