Ηλιούπολη: «Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, θα το αποδείξω» λέει ο «μαϊμού» οδοντίατρος

Ηλιούπολη: «Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, θα το αποδείξω» λέει ο «μαϊμού» οδοντίατρος

Ο 51χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει πως είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του για να εκτελεί τις ιατρικές πράξεις στους ασθενείς

odontiatros
Για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται, μιλά ο 51χρονος που αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία πολίτη στις Αρχές καθώς παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος με ιατρείο στην Ηλιούπολη.

«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο για αυτό» είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News ο 51χρονος που ήταν οδοντοτεχνίτης, αλλά παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος και λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη, για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις.

Απαντώντας για το ιατρείο στην Ηλιούπολη, ανέφερε: «Τώρα το άνοιξα, έναν χρόνο» ενώ για το αν διατηρεί άλλο ένα στον Πειραιά, εξήγησε: «Το οδοντιατρείο στον Πειραιά δεν είναι δικό μου, είναι συνωνυμία».

Όπως υποστηρίζει, «δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό».

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, μίλησε και εκείνη στην εκπομπήγια την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή.

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται πως το έκανε αλλά είναι οδοντοτεχνίτης. Αυτό που λέει είναι πως είχε οδοντίατρο. Είναι ένας οικογενειάρχης με ανήλικο παιδί και αυτή τη στιγμή είμαι δύσκολο. Έχει διαρρεύσει το όνομά του και είναι δύσκολο για το παιδί του. Είχε φτιάξει έναν χώρο για να ασκεί το δικό του επάγγελμα και υπήρχε ένας οδοντίατρος. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως όλα είναι αναληθή».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema.gr στον χώρο του αιματοβαμμένου φεστιβάλ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Νετανιάχου έδειξε φωτογραφίες με καμένα μωρά στον Μπλίνκεν - Μη δημοσιεύσιμες οι εικόνες

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Έτρεξε για να γλιτώσει αλλά την σκότωσαν πισώπλατα» - Θλίψη για την 23χρονη από τη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης