Διάρρηξη σε ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Μαρκόπουλου πραγματοποίησαν το ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι δράστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 3.40 όταν οι «ποντικοί», οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν το κατάστημα, σήκωσαν το μεταλλικό ρολό ασφαλείας, έθραυσαν την κεντρική πόρτα και άρχισαν να το «αδειάζουν».
Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχαν αποσπάσει κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας, αποχώρησαν.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.