Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα Μπέου από το αυτοκίνητο - «Μείνετε ψηλά, είναι χειρότερο από τον Daniel»

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα Μπέου από το αυτοκίνητο - «Μείνετε ψηλά, είναι χειρότερο από τον Daniel»

Ο δήμαρχος Βόλου στο protothema.gr - «Το 80% της πόλης έχει βυθιστεί στο σκοτάδι - Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα, μην κυκλοφορείτε»

mpeos
Πιο σφοδρή είναι η κακοκαιρία Elias από την κακοκαιρία Daniel, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Ο δήμαρχος Βόλου μιλώντας στο protothema.gr λέει: «Το 80% της πόλης έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, έχει κοπεί το ρεύμα. Κουράστηκε ο κόσμος με τις πλημμύρες, πάλι βάρκες χρειαζόμαστε για να κυκλοφορήσουμε. Είναι δραματική η κατάσταση. Έχω ξεμείνει με το αμάξι, δεν μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο γιατί η στάθμη του νερού ανεβαίνει και περιμένω φορτωτή να έρθει να με πάρει. Η Μακρινίτσα έχει αποκοπεί, ο δρόμος έγινε γκρεμός, δεν υπάρχει επικοινωνία με τους κατοίκους, πρέπει να κινδυνεύουν οι άνθρωποι εκεί».

Ο δήμαρχος Βόλου βρίσκεται από το πρωί επί ποδός σε διάφορα σημεία της πόλης μαζί με συνεργεία. Σε ένα δραματικό του μήνυμα που δημοσιεύει το thenewspaper.gr μέσα από το αυτοκίνητο, εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας, απευθύνει έκκληση στους Βολιώτες λέγοντας:

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δε μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Κλείσιμο
Δραματικό μήνυμα Μπέου για το νέο κύμα κακοκαιρίας

Αχιλλέας Μπέος: «Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη»

Σε μήνυμά του στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος γράφει: «Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Έκκληση. Κλειστείτε στα σπίτια σας, πηγαίνετε σε ψηλότερους ορόφους, προστατεύστε τη ζωή σας».

Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Εκκληση. Κλειστείτε στα σπίτια σας, πηγαίνετε σε ψηλότερους ορόφους, προστατεύστε τη ζωή σας

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 27, 2023



🚨 Ερχεται ένα πολύ δύσκολο βράδυ🚨 Σας παρακαλώ πολύ, μείνετε στα σπίτια σας❗ Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος❗ #Volos #voloscity #κακοκαιρια #Θεσσαλια #Elias #Βολος #Μαγνησια #dimosvolou #achilleasmpeos

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 27, 2023


❌Δυστυχώς μια οργανωμένη ομάδα από γνωστά παρακμιακά στοιχεία της πόλης συνεχίζουν την προσπάθεια να τρομοκρατήσουν,...

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 27, 2023


🔺 Εδώ και ώρα η δυνατή βροχόπτωση ξεκίνησε και μαζί ο αγώνας να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα ενδεχομένως...

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 27, 2023


Μήνυμα από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο

Πλημμυρικά φαινόμενα πλέον και πάλι στον Βόλο και τα προάστιά του από την σφοδρή καταιγίδα που πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Νέο μηνυμα του 112, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, αφού εστάλει στις 19.10, αναφέρει ότι "με απόφαση της ΕΛΑΣ απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων" με αποτέλεσμα να διακοπούν και οι αστικές συγκοινωνίες στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας προς κάθε προορισμό.

Ηδη έχει διακοπεί η κίνηση και στον δρόμο Μηλίνας-Τρικερίου στο Νότιο Πήλιο όπως και στην ευρύτερη περιοχή της παρακάρλιας περιοχής από το Ριζόμυλο προς τα Κανάλια, ενώ μέσα στην πόλη του Βόλου έχει ανέβει και πάλι επικίνδυνα η στάθμη στον χείμαρρο Κραυσίδωνα, ενώ πλημμυρισμένες είναι οι περιοχές Παλαιό Λιμεναρχείο, η Παπαδιαμάντη στο κέντρο από το Δημαρχείο μέχρι και τον κόμβο Αθηνών, η 2ας Νοεμβρίου και ο Αγιος Παντελεήμονας, ενώ άμεσος κίνδυνος υπάρχει και στο Νέο Δέλτα και το ίδρυμα 'Ασπρες Πεταλούδες όπου απειλεί ο χείμαρρος Ξηριάς.

Στον παραλιακό δρόμο Βόλου-Αγριάς διακόπτεται περιοδικά η κυκλοφορία στις στροφές της Γορίτσας όπου έπεσαν βράχια και πέτρες από το βουνό, ενώ στα Λεχώνια και τα Πλατανίδια η κατάσταση είναι εξίσου δύσκολη από τις τεράστιες ποσότητες νερού που κατεβαίνουν από το Πήλιο .

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλήμάτων προβλημάτων από τη νέα κακοκαιρία.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Elias - Θεσσαλία: «Πνίγηκε» ξανά το Πήλιο - Στο έλεος των πλημμυρών η Μηλίνα, κινδυνεύουν σπίτια

Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 39,1%, ΣΥΡΙΖΑ 17,3% - Διάσπαση μετά την εκλογή Κασσελάκη βλέπουν 7 στους 10

Μενέντεζ: Δήλωσε αθώος στις κατηγορίες περί δωροδοκίας - Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 δολάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης