Εγκλωβισμένη στον Κραυσίδωνα στον Βόλο είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, μαζί με τον τεχνικό της, λόγω της κακοκαιρίας Elias.
Η δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να μεταδώσει το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvtx2vkb95jt)
Σε δηλώσεις της μάλιστα, στην ΕΡΤ είπε: «Είμαστε δίπλα από το ποτάμι που έσπασε και περιμένουμε μέσα στα σκοτάδια. Περιμένουμε με υπομονή να έρθουν να μας πάρουν. Είμαστε εγώ και ο τεχνικός».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.