Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο

Σφοδρή κακοκαιρία στην πόλη - Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές - Έκκληση Μπέου για δύσκολο βράδυ: «Μην μετακινείστε» - Κλειστά τα σχολεία αύριο και μεθαύριο 

volos7
Μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, λόγω των εξελίξεων στην κακοκαιρία Elias.

«Με εντολή της αστυνομίας, η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου απαγορεύεται, λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων» γράφει το μήνυμα του 112.

Έκκληση Μπέου:  Έρχεται δύσκολο βράδυ - Μην μετακινείστε 

Μήνυμα προς τους πολίτες να μην μετακινούνται για λόγους ασφαλείας και για να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων έστειλε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook. 

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 27, 2023
 

«Τα χειρότερα σενάρια για την εξέλιξη της νέας κακοκαιρίας που πλήττει την πόλη μας δυστυχώς επιβεβαιώνονται.

Ήδη η αστυνομία απαγόρευσε την κυκλοφορία οχημάτων και εμείς απευθύνουμε έκκληση προς τους πολίτες να συνεργάζονται και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών. Μην μετακινείστε πρωτίστως για τη δική σας ασφάλεια και μετά για να διευκολύνετε το έργο των συνεργείων που δίνουν ένα πραγματικό τιτάνιο αγώνα», τόνισε ο κ. Μπέος. 

Κλείσιμο

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 27, 2023

Ερχεται ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Σας παρακαλώ πολύ, μείνετε στα σπίτια σας, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 27, 2023




Κλειστά τα σχολεία αύριο και μεθαύριο


Σύμφωνα με το gegonota.news, στο κέντρο της πόλης έχει ξεσπάσει σφοδρή νεροποντή, που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην οδό Παπαδιαμάντη, στη 2ας Νοεμβρίου, στη Λαμπράκη, στη Νέα Ιωνία, στους κόμβους του Τελωνείου και του Δημαρχείου. Το ρεύμα κόβεται σε πολλές περιοχές, εργοστάσια πλημμυρίζουν στην ΒΙΠΕ και η ανησυχία είναι τεράστια.

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλήμάτων προβλημάτων από τη νέα κακοκαιρία.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο και διακοπές ρεύματος σε περιοχές της πόλης. Γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμού ατόμων...

Posted by Meteo Gr on Wednesday, September 27, 2023


Σε ποιες περιοχές έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Ηδη έχει διακοπεί η κίνηση και στον δρόμο Μηλίνας-Τρικερίου στο Νότιο Πήλιο όπως και στην ευρύτερη περιοχή της παρακάρλιας περιοχής από το Ριζόμυλο προς τα Κανάλια, ενώ μέσα στην πόλη του Βόλου έχει ανέβει και πάλι επικίνδυνα η στάθμη στον χείμαρρο Κραυσίδωνα, ενώ πλημμυρισμένες είναι οι περιοχές Παλαιό Λιμεναρχείο, η Παπαδιαμάντη στο κέντρο από το Δημαρχείο μέχρι και τον κόμβο Αθηνών, η 2ας Νοεμβρίου και ο Αγιος Παντελεήμονας, ενώ άμεσος κίνδυνος υπάρχει και στο Νέο Δέλτα και το ίδρυμα 'Ασπρες Πεταλούδες όπου απειλεί ο χείμαρρος Ξηριάς.

Στον παραλιακό δρόμο Βόλου-Αγριάς διακόπτεται περιοδικά η κυκλοφορία στις στροφές της Γορίτσας όπου έπεσαν βράχια και πέτρες από το βουνό, ενώ στα Λεχώνια και τα Πλατανίδια η κατάσταση είναι εξίσου δύσκολη από τις τεράστιες ποσότητες νερού που κατεβαίνουν από το Πήλιο .



volos2
volos3
volos4



volos1



Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλήμάτων προβλημάτων από τη νέα κακοκαιρία.

112_volos


Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν επιδείνωση των ακραίων φαινομένων για τις επόμενες ώρες. Οι επιστήμονες του meteo.gr προειδοποιούν για ισχυρή καταιγίδα στις 9 το βράδυ. 

Ο Γιάννης Τσιλίκας, επιστήμονας Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ εκτιμά ότι το βράδυ αναμένονται 854 τόνοι βροχής ανά στρέμμα στο κέντρο του Βόλου.

SOS Δεν συμβαίνει λοιπόν μια φορά κάθε 16.000 χρόνια. Η Κλιματική κρίση είναι εδώ. Σήμερα το βράδυ αναμένονται 85.4...

Posted by Giannis Tsilikas on Wednesday, September 27, 2023



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Άρτα - Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

«Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο, με την τεράστια υπέροχη καρδιά» - Δάκρυα για τον 51χρονο εργάτη στην Σαντορίνη

Μάθε πού ψηφίζεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης