Πώς η οδήγηση ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί εύκολα να γίνει πραγματικότητα

Πώς η οδήγηση ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί εύκολα να γίνει πραγματικότητα

Μόνο λίγα απλά βήματα μας χωρίζουν από το να αποκτήσουμε το αμάξι των ονείρων μας και να ζήσουμε νέες συγκινήσεις.

leaseplan

Sponsored content

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και εμείς έχουμε βρει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Εξορμούμε στους δρόμους για τη δουλειά, τα ψώνια της οικογένειας, το σχολείο των παιδιών και τα φροντιστήρια, με αποτέλεσμα να περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας οδηγώντας σε δρόμους ασφυκτικά γεμάτους. Και αν είμαστε επαγγελματίες που η δουλειά μας απαιτεί να οδηγούμε συνεχώς, τότε οι ώρες που είμαστε πίσω από το τιμόνι πολλαπλασιάζονται.

Τι γίνεται όμως όταν στην εξίσωση μπαίνει και το αυτοκίνητό μας; Σε περίπτωση που έχουμε ένα καινούριο αυτοκίνητο η ζωή μας είναι σαφώς πιο εύκολη, αφού η νέα τεχνολογία κάνει την οδήγηση άνετη και ξεκούραστη. Ωστόσο, οι περισσότεροι διαθέτουμε αυτοκίνητα που μετρούν κάποια χρόνια ζωής και μπορεί να είναι μεν καλοσυντηρημένα, χρειάζονται ωστόσο τακτικές επισκέψεις στο service, ή έχουν διάφορες φθορές που συσσωρεύονται γιατί αμελούμε να επιδιορθώσουμε. Έτσι, το ιδανικό σενάριο είναι να αποκτήσουμε ένα νέο όχημα, εξοπλισμένο με συστήματα τελευταίας γενιάς που κάνουν την οδήγηση σκέτη διασκέδαση, είτε οδηγούμε σε μια φρακαρισμένη λεωφόρο Κηφισίας, είτε στην εντελώς άδεια Αθηνών-Λαμίας. Όσο και να μας φαίνεται αδύνατον, τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας και μάλιστα ολοκαίνουριο, άμεσα και χωρίς δύσκολες διαδικασίες. Πώς; Απλά και εύκολα με leasing.

LeasePlan | Εσύ με LeasePlan – Αυτοκίνητα πόλης

Στην Ελλάδα θεωρούμε ότι το leasing αυτοκινήτου είναι ακριβό και το έχουμε συνδέσει με μεγάλες εταιρείες που μισθώνουν οχήματα για τις εταιρικές τους ανάγκες. Λίγοι γνωρίζουν ότι απευθύνεται σε κάθε οδηγό, ιδιώτη ή επαγγελματία, και είναι μια υπηρεσία προσιτή που προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, όποιες και αν είναι αυτές.

Το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για την υπηρεσία leasing έχει σαν αποτέλεσμα να στρεφόμαστε σε αγορά αυτοκινήτου (καινούριου ή μεταχειρισμένου) και να το φορτωνόμαστε για πολλά χρόνια μετά, ενώ μπορούμε να έχουμε ένα αμάξι του κουτιού κάθε φορά που ανανεώνουμε το συμβόλαιό μας. Οι όροι μακροχρόνιας μίσθωσης είναι εξαιρετικά δελεαστικοί και περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες, όπως ασφάλιση και συντήρηση, με σταθερό μίσθωμα και χωρίς προκαταβολή, ενώ ταυτόχρονα έχουμε μοναδικά φορολογικά οφέλη. Όσο για τη γκάμα των αυτοκινήτων από την οποία μπορούμε να επιλέξουμε είναι μεγάλη και μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτοκίνητα πόλης, επαγγελματικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, SUV.  Όλα είναι ετοιμοπαράδοτα και περιμένουν να τα οδηγήσουμε, αλλά και να... μας οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες.

LeasePlan | Εσύ με LeasePlan – Οικογενειακά Αυτοκίνητα
Κλείσιμο

Αυτή είναι η μεγάλη μας ευκαιρία λοιπόν, να κάνουμε μια φανταστική φθινοπωρινή εκδρομή με ένα οικογενειακό SUV που έχουμε μισθώσει με leasing και να πάρουμε τα βουνά, ή να βρέξουμε τα πόδια μας σε κάποια παραλία. Φορτώνουμε στο SUV όλη την οικογένεια, βάζουμε στο ηχοσύστημα τη μουσική που αγαπάμε και ανεβαίνουμε στην Αράχωβα ή το Πήλιο, οδηγούμε κατά μήκος της μεσσηνιακής ακτογραμμής, ή επισκεπτόμαστε την Επίδαυρο. Άλλωστε, όταν έχουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί που θέλουμε εμείς.

LeasePlan | Εσύ με LeasePlan – Επαγγελματικά αυτοκίνητα

Πλέον, το leasing είναι πιο εύκολο από ποτέ, ειδικά όταν επιλέγουμε μια εταιρεία με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, όπως είναι η LeasePlan. Ανταγωνιστικές τιμές, special deals  και προσωπικές συμβουλές από την ομάδα πωλήσεων είναι το τρίπτυχο που ακολουθεί η LeasePlan για να πάρουμε στα χέρια μας το αυτοκίνητο που πάντα θέλαμε, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

Τα βήματα για να αποκτήσουμε το αμάξι που επιθυμούμε είναι απλά: Επιλέγουμε αυτό που θέλουμε, και ενημερωνόμαστε για τις υπηρεσίες μίσθωσης. Γίνεται ένας τυπικός πιστοληπτικός έλεγχος και αφού υπογράψουμε τη σύμβαση μίσθωσης γίνεται η παραγγελία του οχήματος. Και επιτέλους! Η παραλαβή του αυτοκινήτου - γίνεται πραγματικότητα! Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις διαδρομές μας, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι.

Και μόλις ολοκληρωθεί η μισθωτική περίοδος, απλά επιστρέφουμε το αμάξι και αν θέλουμε προχωράμε σε νέα μίσθωση. Έτσι ξεκινάμε ένα καινούριο ταξίδι γεμάτο νέες συγκινήσεις. Εμείς με LeasePlan!

Μάθετε περισσότερα για τη LeasePlan Hellas:  
https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing/
https://www.facebook.com/LeasePlanHellas
https://www.youtube.com/results?search_query=leaseplan+hellas

LeasePlan | Εσύ με LeasePlan – “leasing”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης