Στη σύλληψη ενός 89χρονου για «αποπλάνηση ανηλίκου» προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης (26/9) στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νίκαια.
Ειδικότερα, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ μέσα σε ένα λεωφορείο όταν μία 37χρονη παρατήρησε ότι ο άνδρας θώπευσε μία ανήλικη και κάλεσε τις Αρχές.
Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 89χρονο, ωστόσο η ανήλικη είχε αποχωρήσει από το σημείο.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.