Κατολισθήσεις στα Καλάβρυτα λόγω της κακοκαιρίας Elias
Φερτά υλικά έπεσαν σε σημεία της επαρχιακής οδού Πούντας – Καλαβρύτων - Τι ισχύει για την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών
Προβλήματα στην περιοχή των Καλαβρύτων έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας Elias που πλήττει την Αχαΐα και περιοχές της δυτικής Ελλάδας.
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, φερτά υλικά έπεσαν σε σημεία της επαρχιακής οδού Πούντας – Καλαβρύτων. Μηχανήματα της αυτοδιοίκησης επιχειρούν συνεχώς για να τα απομακρύνουν.
Στο μεταξύ, μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς την Πάτρα, συνεχίζεται η κίνηση σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της Αιγιάλειας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, το οποίο έχει κλείσει από το απόγευμα της Δευτέρας, λόγω των λάσπης και των φερτών υλικών από καμένες περιοχές.
Η αμφιδρόμηση έχει τεθεί σε ισχύ από το σταθμό διοδίων του Ελαιώνα στο 163,5ο χιλιόμετρο, έως το 160,6ο χιλιόμετρο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV