Πύργος: Θρήνος για τον 19χρονο αναβάτη μηχανής που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Λαστέικα

Πύργος: Θρήνος για τον 19χρονο αναβάτη μηχανής που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Λαστέικα

Ο συνεπιβάτης του μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου και νοσηλεύεται

troxaio_lasteika_nekros
Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια ενός 19χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε μαζί με ένα φίλο του ξέφυγε της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες στα Λαστέικα του Πύργου. Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες το απόγευμα της Δευτέρας με τις αρχές να εξετάζουν είτε εάν το μηχανάκι προσέκρουσε σε παρακείμενη μάντρα μονοκατοικίας είτε εάν εκεί χτύπησαν το ένα ή και τα δύο παιδιά. 

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που άκουσε το θόρυβο, βγήκε έξω έντρομη και είδε τους δύο 19χρονους στην άσφαλτο. Κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και παράλληλα περίοικοι προσέγγισαν στο σημείο για να βοηθήσουν.

Το ΕΚΑΒ έφτασε με δύο ασθενοφόρα και οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για τα δύο παιδιά. Ο 19χρονος, ωστόσο, ήταν ήδη νεκρός, ενώ ο φίλος του είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Στο νοσοκομείο ακολούθησαν στιγμές αρχαίας τραγωδίας με τους γονείς του 19χρονου να μην μπορούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη ο γιος τους έχασε τη ζωή του. Ο φίλος του άτυχου 19χρονου ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το μηχανάκι μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου και νοσηλεύεται.


Πηγή: ilialive.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις Γεωργιάδης: Στα εργοστάσια θα τσακώνονται ποιος θα πάει να δουλέψει την Κυριακή

Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Elias τις επόμενες ώρες - Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ

Γκρίνια Ραγκούση, Λάμπρου και Καλπάκη για τις... αντικαταστάσεις από τηλεόρασης του Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης