Σε κοτέτσι στην Πάτρα έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Σε κοτέτσι στην Πάτρα έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης 

Patra-kotetsi-narkwtika
Γύρω στα 143.990 ευρώ υπολογίζεται ότι θα αποκόμιζαν από την πώληση των ναρκωτικών που έκρυβαν μέσα σε κοτέτσι σε ένα περιφραγμένο χωράφι κοντά στην κατοικία τους στην Πάτρα τρεις Έλληνες, μέλη συμμορίας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης με ιεραρχική δομή και με επικεφαλής έναν γνωστό στον χώρο της νύχτας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν το Σάββατο δύο από τους δράστες να βγαίνουν από το χωράφι με την ασφαλισμένη με λουκέτο είσοδο, τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους ένα κιλό και 40 γραμμάρια κοκαΐνης, 36 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ ο ένας πέταξε στο έδαφος και νάιλον συσκευασίες με άλλα 12,7 γραμμάρια κοκαΐνης που κατασχέθηκαν. Στο κοτέτσι που χρησιμοποιούσαν ως "καβάντζα" για την αποθήκευση των ναρκωτικών και καθημερινά παραλάμβαναν από αυτό τις ποσότητες που χρειάζονταν για τη διακίνηση, βρέθηκαν θαμμένα στο έδαφος και 538 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη στην είσοδο του σπιτιού του και ο 30χρονος αρχηγός της συμμορίας που είναι γιος ενός από τους πρώτους δυο συλληφθέντες. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 1.450 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 20,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ζυγαριές ακριβείας, ενώ κατέσχεσαν και δύο μοτοσικλέτες και άλλα 260 ευρώ.

Σε βάρος των μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και συμμορία σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε σε χάρτες πού θα βρέξει περισσότερο τις επόμενες 48 ώρες σε Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο

H χήρα του Γιώργου Τράγκα «έφαγε» τη μισή περιουσία από τον γιο του

Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη του Κασσελάκη: Το συνέδριο, τα σενάρια και το κόμμα «3 σε 1»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης