Προστατεύουμε όσα αγαπάμε, ασφαλίζουμε όσα αξίζουν

Προστατεύουμε όσα αγαπάμε, ασφαλίζουμε όσα αξίζουν

Με τα προγράμματα της Eurolife FFH θωρακίζουμε το σπίτι μας και εξασφαλίζουμε μια ήρεμη ζωή όπως ονειρευόμαστε, παρέα με τους αγαπημένους μας.

eurolife_kedriki


Sponsored content

Η κατοικία μας είναι κάτι περισσότερο από τους τέσσερις τοίχους που την περιβάλλουν. Είναι ένα το καταφύγιό μας, ο χώρος όπου νιώθουμε ασφαλείς, ζούμε πολύτιμες στιγμές και δημιουργούμε μοναδικές αναμνήσεις με τους αγαπημένους μας. Αυτός είναι και ο λόγος που οτιδήποτε απειλεί να πλήξει την περιουσία μας δεν αφορά μόνο το κτήριο, αλλά και όσα αντιπροσωπεύει στη ζωή μας.

eurolife_4

Η Eurolife FFH, αντιλαμβάνεται την ανάγκη μας να προστατέψουμε όλα όσα αγαπάμε και έχει προσαρμόσει τα προγράμματά της κατάλληλα. Παράλληλα, ο νέος νόμος που αφορά στη μείωση του ΕΝΦΙΑ για όσες κατοικίες ασφαλιστούν για σεισμό, πυρκαγιές, πλημμύρες και πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, μας δίνει ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο για να ασφαλίσουμε την περιουσία μας. Συγκεκριμένα, η μείωση του φόρου ενεργοποιείται κλιμακωτά, ανάλογα με το χρονικό διάστημα που είναι ασφαλισμένο ένα σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι για τις κατοικίες που είναι ασφαλισμένες κατά τη διάρκεια ολόκληρου του προηγούμενου έτους φτάνει το 10%, ενώ αν για παράδειγμα είναι ασφαλισμένες για μισό χρόνο η μείωση θα είναι 5% κ.ο.κ.

eurolife_1
Κλείσιμο

Η φορο-ελάφρυνση είναι πράγματι ένα καλό κίνητρο για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων και σε περίπτωση που επενδύσουμε σε μια καλή ασφάλεια τότε τα οφέλη πολλαπλασιάζονται. Ακόμα και αν δεν ανησυχούμε για τις φυσικές καταστροφές υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι για να ασφαλιστούμε. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα νιώθουμε προστατευμένοι και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα για οποιαδήποτε αποκατάσταση ζημιών, μας κάνει να νιώθουμε πιο ήρεμοι. Μέσω της αποζημίωσης μπορούμε να αντικαταστήσουμε πιο εύκολα τα ρούχα μας, τα έπιπλα και όλη την οικοσκευή μας και έτσι το νέο ξεκίνημα να είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο.

euro_life

Μικρό κόστος, μεγάλη αξία
Ωστόσο, αν και οι περισσότεροι κατανοούν την ανάγκη να ασφαλίσουν το σπίτι (ή το εξοχικό) και τα υπάρχοντά τους, προβληματίζονται για το κόστος της ασφάλισης γιατί το θεωρούν ένα επιπλέον έξοδο για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Παρ’ όλα αυτά, η δαπάνη για μια ασφάλιση σπιτιού είναι budget friendly και μπορούμε να βρούμε πακέτα προσαρμοσμένα στα μέτρα μας.

Για τη Eurolife FFH, η ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια αλλά ένα αναγκαίο μέτρο προστασίας και αντιλαμβάνεται ότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές για κάθε έναν ξεχωριστά. Τα ολοκληρωμένα προγράμματα που προσφέρει για την ασφάλιση του κτιρίου, του περιεχομένου ή και των δύο, καλύπτουν τις ανάγκες μας σε κάθε περίπτωση. Έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε MultiHome Ευέλικτο, MultiHome Ολοκληρωμένο και Sweet Home Content. Σε περίπτωση που δεν είμαστε ιδιοκτήτες αλλά νοικιάζουμε το σπίτι στο οποίο ζούμε, υπάρχει η ευελιξία να κάνουμε μια ασφάλιση περιεχομένου για να προστατεύσουμε τα αντικείμενά μας, ενώ ο ιδιοκτήτης μπορεί την ίδια στιγμή να ασφαλίσει το ακίνητό του.

eurolife_

Η ηγετική παρουσία της Eurolife FFH στην αγορά και το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στους ασφαλισμένους κάθε στιγμή, μας προσφέρει τη σιγουριά που χρειαζόμαστε με προσιτό κόστος. Τα συμβόλαιά της περιέχουν απλούς και κατανοητούς όρους χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις, ενώ αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ότι αποδίδει άμεσα τις αποζημιώσεις ανάλογα με το τι ορίζει το εκάστοτε συμβόλαιο. Ανάλογα λοιπόν με το πρόγραμμα και τις προαιρετικές καλύψεις που έχουμε διαλέξει, μας αποζημιώνει μεταξύ άλλων για υλικές ζημιές από φυσικές καταστροφές, κακόβουλες ενέργειες, έξοδα και αμοιβές που προκύπτουν από ζημιές, αμοιβές αρχιτεκτόνων, ενοίκιο προσωρινής κατοικίας, κλοπή, αστική ευθύνη, και έξοδα νομικής προστασίας.

Θωρακισμένοι με τα προγράμματα της Eurolife FFH, μπορούμε να απολαύσουμε με ηρεμία τη ζωή που ονειρευόμαστε και όλες τις καθημερινές στιγμές παρέα με τους αγαπημένους μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης