Παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη ήταν οι δύο από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματοςτης ελληνικής αποστολής στη Λιβύη.
Ειδικότερα όπως σημείωσε στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σχολείου της Βεγγάζης, Γιώργος Σαγιάνος, οι δύο τους εκτελούσαν χρέη διερμηνέα για την ελληνική αποστολή.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvluw3tofmah)
Ο ίδιος, τόνισε ότι επρόκειτο για σφοδρό τροχαίο δυστύχημα, επιβεβαιώνοντας την επίσημη εκδοχή για το τραγικό συμβάν.
Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι τρεις νεκροί ήταν στρατιωτικοί.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς