Εισαγωγή αθλητών στα ΑΕΙ: Δείτε τις προϋποθέσεις

Εισαγωγή αθλητών στα ΑΕΙ: Δείτε τις προϋποθέσεις

Αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

athlites
Εκδόθηκε η εγκύκλιος για την εισαγωγή των διακριθέντων αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (αρ. πρωτ Φ. 152/101768/Α5/14-9-2023) με θέμα «Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024».

Στην εγκύκλιο αναφέρονται οι προϋποθέσεις εισαγωγής αθλητών/τριών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, τα απαιτούμενα προς υποβολή δικαιολογητικά, ο τρόπος και χρόνος υποβολής τους, καθώς και οι σχετικές λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι προς εισαγωγή στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 αθλητές/τριες καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την εν λόγω εγκύκλιο και εφόσον υπάγονται στην κατηγορία των αθλητών/τριών, οφείλουν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της αίτησης/υπεύθυνης δήλωσης και μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα αποστείλουν, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή ή courier από σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 (25 Σεπτεμβρίου 2023 είναι η καταληκτική ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης), αποκλειστικά και μόνο στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την Επιτροπή Επιλογής Αθλητών, στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 15122 - Μαρούσι, Γραφείο 0090. «Επιτροπή Επιλογής Αθλητών έτους 2023».

Δείτε την εγκύκλιο 

Ειδήσεις σήμερα:

Αποταχθείς αστυνομικός ο Τούρκος που συνελήφθη μετά την εκτέλεση των 6 στη Λούτσα


Μπαίνουν επιθεωρητές του Λιμενικού για έλεγχο στην Attica Group μετά τον θάνατο του Αντώνη


Βίντεο: Το νερό στην Ντέρνα έφτασε στον 5ο όροφο πολυκατοικίας - Κάτοικοι ανέβηκαν στον 7ο για να σωθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης