Γαλλία: «Περίπου 20 άτομα κόλλησαν αλλαντίαση σε 5άστερο εστιατόριο», λένε οι γονείς της 32χρονης

Γαλλία: «Περίπου 20 άτομα κόλλησαν αλλαντίαση σε 5άστερο εστιατόριο», λένε οι γονείς της 32χρονης

Η άτυχη γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα την Κυριακή, ζήτησε ιατρική βοήθεια και κατέληξε την Τρίτη

allantiasiii
Συγκλονίζει η μαρτυρία των γονέων της 32χρονης που πέθανε την Τρίτη από αλλαντίαση στο Μπορντό της Γαλλίας. Μίας πόλης που θεωρείται η πρωτεύουσα του κρασιού. Μιλώντας στο Mega τονίζουν ότι «περίπου 20 άτομα κόλλησαν αλλαντίαση σε 5στερο εστιατόριο στη Γαλλία».

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο όταν η άτυχη γυναίκα, ο σύζυγός της ο πατέρας της και οι φίλοι της αποφάσισαν να δειπνήσουν στο εστιατόριο «Tchin Tchin wine bar» της γαλλικής πόλης. Τόσο ο σύζυγός της όσο και ο πατέρας της νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ενώ τουλάχιστον δέκα ακόμα άνθρωποι έχουν δηλητηριαστεί και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Μάλιστα οι επτά εξ αυτών νοσηλεύονται στη ΜΕΘ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cviosky7cuy1)

Κλείσιμο
«Πήγαμε στο συγκεκριμένο εστιατόριο και φαίνεται ότι από αυτό εστιατόριο κόλλησαν περίπου 20 άτομα αλλαντίαση. Ο σύζυγός της είναι στην εντατική κι αύριο θα βγει από αυτήν. Από την παρέα της, γιατί ήταν μόνιμος κάτοικος, αρρώστησε η κοπέλα, ο άντρας της και ένας τρίτος της παρέας, που νοσηλεύτηκε στην Βαρκελώνη σε κρίσιμη κατάσταση.

Από την πλευρά τους οι γαλλικές αρχές δήλωσαν ότι «έφαγαν θαλασσινά και σαρδέλες από ένα εστιατόριο 5στερο και φημισμένο στην Γαλλία. Από την Κυριακή (η 32χρονη) είχε συμπτώματα και ζήτησε ιατρική βοήθεια και περίθαλψη. Αυτή την στιγμή διεξάγεται προανάκριση από την εισαγγελέα του Μπορντό και την τοπική αστυνομία».

«Όλες οι περιπτώσεις καταγράφηκαν στο γνωστό εστιατόριο ‘Tchin Tchin wine bar’ στο Μπορντό μεταξύ Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου και Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023. Όλοι τους κατανάλωσαν σαρδέλες σε βάζα κατασκευασμένα από τον εστιάτορα», τονίζουν από τη μεριά τους οι γαλλικές Αρχές για το τραγικό περιστατικό.




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτό είναι το τατουάζ που έχει στο αριστερό του πόδι ο 35χρονος αγνοούμενος Αυστριακός στο Πήλιο

«Γιατί το έκανες αυτό»: «Παγωμάρα» στην κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε


Ρωσικό Σουκχόι προσπάθησε να καταρρίψει βρετανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος αλλά... αστόχησε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης