Βόλος: Πολίτες καταγγέλλουν ότι δεν τους έδωσαν νερά επειδή δεν είναι υποστηρικτές του Αχιλλέα Μπέου

Βόλος: Πολίτες καταγγέλλουν ότι δεν τους έδωσαν νερά επειδή δεν είναι υποστηρικτές του Αχιλλέα Μπέου

«Δεν έχει για σένα γιατί είσαι από τους άλλους» καταγγέλλουν ότι τους είπε υποψήφιος του Αχιλλέα Μπέου

volos-nero
Σε δημοσίες καταγγελίες με αναρτήσεις τους στο Facebook στις οποίες υποστηρίζουν ότι δεν τους έδωσαν νερό επειδή, όπως τους είπαν, δεν είναι υποστηρικτές του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, προχώρησαν πολίτες της πρωτεύουσας της Μαγνησίας ενώ το πρόβλημα υδροδότησης παραμένει.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον κ. Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι «υποψήφιος του Αχιλλέα Μπέου» του είπε «δεν έχει για σένα γιατί είσαι από τους άλλους».

«Πήγα να πάρω νερό μία εξάδα από τη Νέα δημητριάδα που ήρθε η νταλίκα σήμερα και υποψήφιος του μπέου μου είπε δεν έχει για σένα γιατί είσαι από τους άλλους να τους χαίρεστε κύριε μπέο που κάνετε σπέκουλα και με το νερό» έγραψε πριν από δύο ημέρες ο κ. Αναστασίου.

Πήγα να πάρω νερό μία εξάδα από τη Νέα δημητριάδα που ήρθε η νταλίκα σήμερα και υποψήφιος του μπέου μου είπε δεν έχει...

Posted by Παναγιώτης Αναστασιου on Saturday, September 9, 2023
Κλείσιμο


Μια ημέρα αργότερα ακολούθησε δεύτερη παρόμοια καταγγελία από την κυρία Γεωργία Τσίνζτου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση-καταγγελία όλα συνέβησαν στην περίπτωσή της στο ΚΕΠ Αγριάς όταν άκουσε να της λένε «τι θέλεις εσύ εδώ; Εδώ τα νερά τα μοιράζει ο Μπέος, εσύ είσαι με τον Παπαπέτρο (σ.σ. υποψήφιος δήμαρχος Βόλου)! Δεν έχει για σένα νερό!».

Η κυρία Τσίντζου, μάλιστα, υποστηρίζει ότι πήρε την ίδια απάντηση και τις άλλες δύο φορές που ρώτησε για νερό ενώ όταν ζήτησε εξάδα νερό για δύο γειτονικές οικογένειές της, η απάντηση που πήρε ήταν «να πάνε μόνοι να τους πάρουν».

Όλες αυτές τις μέρες κουβαλάμε συνεχώς νερά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δικές μας ανάγκες Διότι έχουμε δύο...

Posted by ΤΣΙΝΤΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ on Sunday, September 10, 2023

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon - Τι λέει η σύζυγος του προφυλακισμένου υπάρχου

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ο Μπέος φώναζε στην ερημιά για τις κάμερες «ήρθε το φαΐ και το νερό, ελάτε να πάρετε»

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός δολοφόνησε τη 42χρονη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης