Ο 38χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν αστυνομικός, φέρεται να πυροβόλησε με όπλο την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.
Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 περίπου στις 8:15.
Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του, με την οποία είχαν δύο παιδιά.
Επί τόπου έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας