Λούτσα: ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ ψάχνουν τις ταυτότητες των 6 Τούρκων που δολοφονήθηκαν σε αυτοκίνητο

Λούτσα: ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ ψάχνουν τις ταυτότητες των 6 Τούρκων που δολοφονήθηκαν σε αυτοκίνητο

Το παζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης των έξι ατόμων που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στη Λούτσα επιχειρούν να συνθέσουν κομμάτι κομμάτι οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ

loutsa-art_2
Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι και να είχαν στην κατοχή τους γαλλικές ταυτότητες. Από τα στοιχεία που αναγράφονται στα έγγραφα δεν φέρονται να έχουν απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές, ωστόσο, πηγές της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως ακόμη εξετάζεται αν τα έγγραφα αυτά είναι γνήσια.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν παράλληλα πως ακόμη δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως τα έξι άτομα που εντοπίστηκαν νεκρά ανήκαν όλα στην ίδια ομάδα. «Ακόμα δεν είναι σίγουρο πως οι άνδρες που βρέθηκαν νεκροί είναι όλοι από την ίδια ομάδα. Ίσως κάποιοι από αυτούς ήταν από αντίπαλα στρατόπεδα» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν νεκρά τα πέντε από τα έξι θύματα, όπως προέκυψε από την έρευνα, έφερε πλαστές γερμανικές πινακίδες οι οποίες ήταν κολλημένες στο αμάξωμα με σελοτέιπ. Παράλληλα, εντός του αυτοκινήτου, δεν βρέθηκαν ούτε όπλα, ούτε ναρκωτικά παρά μόνο ρουχισμός και προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων. «Είναι πολύ πιθανό οι δράστες, μετά τους πυροβολισμούς, να απέσπασαν από τα θύματα κάποια αντικείμενα όπως όπλα ή άλλα» σημείωσαν καλά ενημερωμένες πηγές.

Τέλος οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν αν κάποιοι από τους άνδρες που βρέθηκαν νεκροί έμεναν κοντά στην περιοχή που έγινε η εκτέλεση.

Το modus operandi των εκτελεστών

Κλείσιμο
Ως προς την επίθεση, εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι δράστες πυροβόλησαν αρχικά από την μπροστινή πλευρά του οχήματος και εν συνεχεία αποτελείωσαν τα θύματά τους πυροβολώντας τους από το πλάι του μπλε Ford.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο που εξετάζεται ως το πιο πιθανό από τις Αρχές είναι να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που αφορά σε υπόθεση ναρκωτικών. Θύτες και θύματα είναι πολύ πιθανό να γνωρίζονταν μεταξύ τους και ίσως οι πρώτοι έστησαν στους δεύτερους ενέδρα θανάτου.

Το σενάριο της ενέδρας θανάτου ενισχύει η θέση στην οποία βρέθηκαν τα θύματα (εντός του αυτοκινήτου).









Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας των 6 στη Λούτσα

Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στυγερή δολοφονία των 6 ατόμων το βράδυ της Δευτέρας στη Λούτσα.

Όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε κάτοικος της Λούτσας, επί 45 δευτερόλεπτα ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί.


Στο σημείο βρέθηκαν 60 κάλυκες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για ξεκαθάρισμα πυροβολισμών.

Οι 6 αταυτοποίητοι νεκροί είχαν γαλλικές ταυτότητες και τουρκικά ονόματα και είχαν φθάσει στη χώρα μας για να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς.

Όμως η αντίπαλη μαφιόζικη ομάδα τους αιφνιδίασε, τους εκτέλεσε εν ψυχρώ και τους άρπαξε τα όπλα καθώς δεν βρέθηκε τίποτα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος υπουργός μπορεί να ακολουθήσει τον Βαρβιτσιώτη; - Ο «χρησμός» για νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση

Εικόνες ασύλληπτης τραγωδίας στη Λιβύη με χιλιάδες νεκρούς - «Χάος εν μέσω βαθιάς πολιτικής κρίσης» γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Ενέδρα θανάτου έστησαν οι δράστες στους έξι στη Λούτσα - Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης