«Θεματοφύλακας του Συντάγματος» απειλεί πως θα φτιάξει ένοπλη ομάδα - Δείτε βίντεο

«Θεματοφύλακας του Συντάγματος» απειλεί πως θα φτιάξει ένοπλη ομάδα - Δείτε βίντεο

Η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και πως «το νερό μπήκε στο αυλάκι» αναφέρει στο παραλληρημά του 

peripoliko
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κακόγουστο αστείο αν πίσω από τη φαινομενικά φαιδρή εικόνα δεν υποκρύπτονταν ιδεολογίες που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε πράξεις άκρως σκοτεινές και επικίνδυνες.

Ο λόγος για τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» οι οποίοι, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, συχνά προβαίνουν σε κηρύγματα μίσους ερεθίζοντας τα πιο ποταπά ένστικτα των ακροατών τους.

Πριν από μερικές ημέρες στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Χαλκιδική προχώρησαν στη σύλληψη ενός 45χρονου ο οποίος, σε βίντεο, παρουσιαζόταν ως μέλος των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» και εμφανιζόταν να πραγματοποιεί «περιπολίες» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με υποτιθέμενα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανάρτηση του συνοδευόταν από εκφράσεις όπως «Έχετε καταλάβει πόσο εύκολο είναι να καταλάβουμε την Ελλάδα» ή «Έλληνες ενσωματωθείτε στο Α120».

«Θα φτιάξω ένοπλη ομάδα»

Κλείσιμο
Μερικές ημέρες μετά, την εμφάνισή του στο διαδίκτυο έκανε ακόμη ένας «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε δημόσια πως σκοπεύει να φτιάξει ένοπλη ομάδα!

Στο σχετικό βίντεο, το οποίο δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλικάκος, ο άνδρας, σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, λέει πως έχει το δικαίωμα να φτιάξει ένοπλη ομάδα, προσθέτοντας πως η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και πως «το νερό μπήκε στο αυλάκι».

Μάλιστα δεν διστάζει να δηλώσει πως τα άτομα που θα θελήσουν να μπουν στην ομάδα του θα εξοπλιστούν και αυτά με οπλισμό.

Δείτε το βίντεο

Και αφού μας βρήκαν φωτιές, πλημύρες, καταστροφές… ήρθε η ώρα ο "τρελός του χωριού" Πάνος Αποστολόπουλος ("διοικητής των θεματοφυλάκων του Α120Σ") να ανακοινώσει (σήμερα) τη δημιουργία ΕΝΟΠΛΗΣ παρακρατικής ομάδας. Τρελός δεν λέμε ότι είναι; Ε, ας τον αφήσουμε τότε. Πρώτα «να τελειώνει η δουλειά». Κι ας τον πιάσουμε όταν θα πατήσει τη σκανδάλη. (Απορία: Γιατί είναι ακόμα ελεύθερος; )

Posted by Δημήτρης Αλικάκος on Friday, September 8, 2023






Ειδήσεις σήμερα:

71χρονος σκότωσε με πιστόλι 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο

Κλειστή η Εθνική για Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κομμένη στα δύο η χώρα

Πήραν προθεσμία για αύριο οι τρεις από τους συλληφθέντες του Blue Horizon για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης