ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Θεατής θέτει σε κίνδυνο του ζωή του για μία... selfie

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Θεατής θέτει σε κίνδυνο του ζωή του για μία... selfie

Ο παράτολμος θεατής επιχείρησε φωτογραφία με φόντο τα χαλίκια που θα εκσφενδονίζονταν από το σπινιάρισμα των τροχών των αγωνιστικών αυτοκινήτων

IMG_9810
Κάποτε ο σπουδαίος Γερμανός δραματουργός, Μπέρτολτ Μπρεχτ, είχε πει πως η ανθρώπινη βλακεία είναι ακατανίκητη. Τη φράση αυτή έσπευσε να επιβεβαιώσει επισκέπτης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις το οποιο διεξάγεται στη σκιά των μεγάλων καταστροφών από την κακοκαιρία.

Τι έκανε; Αψήφησε τους κανόνες ασφαλείας και άνετος προχώρησε και στάθηκε στο πιο επικίνδυνο σημείο της ειδικής διαδρομής 2 στο Λουτράκι Κορινθίας. Κι όλα αυτά για να βγάλει... σέλφι με φόντο τα χαλίκια που θα εκσφενδονίζονταν από το σπινιάρισμα των τροχών των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Παρά τις εκκλήσεις της διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για συμμόρφωση όλων με το πλάνο ασφαλείας του αγώνα, οι κάμερες των αυτοκινήτων κατέγραψαν θεατές σε «απαγορευμένες περιοχές», με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της ειδικής διαδρομής «Λουτράκι 2».

Η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι αδιαπραγμάτευτη και εικόνες σαν αυτές που καταγράφηκαν νωρίτερα στον αγώνα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στη διοργάνωση να αφήνει την εξέλιξή της στην τύχη.

Κλείσιμο
Μόλις στην τρίτη ειδική διαδρομή της ημέρας χρειάστηκε να ληφθεί η χειρότερη δυνατή απόφαση για την εξέλιξη του σκέλους, με συνέπεια -πλην 8 διελεύσεων- τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να φύγουν για την επόμενη ειδική διαδρομή χωρίς να αγωνιστούν, και οι θεατές που βρέθηκαν από νωρίς στα προτεινόμενα από τους διοργανωτές σημεία.

Ειδήσεις σήμερα

Σήμερα στην Κρήτη το τελευταίο στον 36χρονο Αντώνη που δολοφόνησαν στο Blue Horizon - Έφτασε στο νησί η σορός του

Φρίκη σε δομή ανηλίκων στη Γερμανία: 10χρονη βιάστηκε από 25χρονο εισβολέα και μετά στραγγαλίστηκε από 11χρονο!


Δασκάλα σε χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα αποπλανούσε εφήβους με γυμνές φωτογραφίες της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης