Μποτιλιαρισμένοι ήταν νωρίτερα το απόγευμα οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας, με τις καθυστερήσεις να είναι σημαντικές και την ταλαιπωρία μεγάλη για όσους κινήθηκαν σε βασικούς οδικούς άξονες.
Η διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο και στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα της Συγγρού, όπως και σε Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Αμαλίας και Φιλελλήνων.
Όσον αφορά στη διοργάνωση του πρωταθλήματος, η εκκίνηση έγινε στις 17:45 κάτω από τον Ιερό Βράχο και κατέληξε στην Πλατεία Νερού όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις.
Σημείωνεται ότι πριν από ένα 24ωρο στην Πλατεία Νερού έπεσε μεγάλο ύψος βροχής λόγω της σφοδρής νεροποντής που έπληξε την Αττική.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας