Κακοκαιρία «Daniel» - Πήλιο: Χείμαρροι «πνίγουν» αυτοκίνητα στο κεντρικό πάρκινγκ Μακρινίτσας - Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία «Daniel» - Πήλιο: Χείμαρροι «πνίγουν» αυτοκίνητα στο κεντρικό πάρκινγκ Μακρινίτσας - Δείτε βίντεο

Οι κατολισθήσεις έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ άλλα έχουν κολλήσει στις λάσπες - Πάνω από 1,5 μ. η στάθμη του νερού στον Άγ. Ιωάννη Πηλίου


makrinitsa2
Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί στο νομό Μαγνησίας από τη σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel», που δεν άφησε ανέγγιχτη ούτε την περιοχή της Μακρινίτσας Πηλίου.

Βίντεο που καταγράφει το μάγεθος της καταστροφής, δείχνει ορμητικά νερά κυριολεκτικά να «πνίγουν» το κεντρικό πάρκινγκ στη Μακρινίτσα.

Κατολισθήσεις πετρωμάτων έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο, ενώ άλλα έχουν κολλήσει στις λάσπες.

Δείτε το βίντεο απο τη Μακρινίτσα:



Παράλληλα, η σφοδρότητα της κακοκαιρίας στάθηκε ικανή να ανοίξει στα δύο δρόμους στο χωριό Άνω Λεχώνια του δυτικού Πηλίου. Οι εικόνες θυμίζουν σκηνές αποκάλυψης. Οι κάτοικοι του οικισμού δεν μπορούν να φύγουν από τα σπίτια τους.

Δείτε βίντεο από τις καταστροφές στα Άνω Λεχώνια:

Ανω Λεχώνια, Δυτικό Πήλιο


Πάνω από 1,5 μ. η στάθμη του νερού στον Άγ. Ιωάννη Πηλίου

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και τεράστιες καταστροφές στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Πηλίου και συγκεκριμένα στο παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη.

plimmira_pilio__3_
plimmira_pilio__2_
Κλείσιμο

Ο όγκος του νερού που έχει πέσει στην περιοχή είναι τόσο μεγάλος που παρασύρθηκαν ακόμα και τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής. Δείτε βίντεο σοκ με αυτοκίνητο να έχει παραδοθεί στα κύματα:




Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία :

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη...

Posted by Vassilis Karaoulanis on Monday, September 4, 2023
 
Αγιος Ιωαννης Πηλίου

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές...».
Αγιος Ιωάννης Πηλίου 1




Posted by Iro Proia on Tuesday, September 5, 2023

🆘Στείλτε βοήθεια ο κόσμος προσπαθεί να απεγκλωβίσει τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ με κίνδυνο να παρασυρθούν!!!🆘 Κοινοποιήστε δεν υπάρχει βοήθεια!!!

Posted by Iro Proia on Monday, September 4, 2023
 




Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel: Νέο 112 για Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα - «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Συγκλονιστικά βίντεο από την κακοκαιρία σε Βόλο, Λάρισα, Σκιάθο - Ένας νεκρός, αναζητείται 34χρονος


Ανοίγουν Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στις 11 Σεπτεμβρίου - Τι προβλέπεται για την πρώτη μέρα έναρξης και τις απουσίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης