Κακοκαιρία Daniel: Πατέρας δύο παιδιών ο 51χρονος που καταπλακώθηκε από τοιχίο
Ο 51χρονος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε δίπλα στο σπίτι του από τα ορμητικά νερά
Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του κτηνοτρόφου που έχασε τη ζωή του στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel.
Όπως μετέδωσε τοthenewspaper.gr ο νεκρός είναι ένας άντρας 51 ετών και πατέρας δύο παιδιών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης. Όμως, καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε δίπλα στο σπίτι του, από τα ορμητικά νερά, κι ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να προσεγγίσει τα ζώα του.
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός δεύτερου ατόμου το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από ρέμα που είχε υπερχειλίσει από τον τεράστιο όγκο του νερού.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.