Αγρίνιο: Ιερόσυλοι διέρρηξαν ναό αλλά δεν πρόλαβαν να κλέψουν

Αγρίνιο: Ιερόσυλοι διέρρηξαν ναό αλλά δεν πρόλαβαν να κλέψουν

Έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που ειδοποίησαν την Αστυνομία

sillipsi
Να εισβάλουν σε μια εκκλησία σε περιοχή του Αγρινίου με σκοπό να αδειάσουν το παγκάρι και να αρπάξουν και ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν επιχείρησαν δύο άνδρες ηλικίας 44 και 43 χρόνων, οι οποίοι έσπασαν το τζάμι από ένα παράθυρο και προσπάθησαν να μπουν μέσα.

Όμως, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι τους συνέλαβαν επ' αυτοφώρω. Σε βάρος των δυο επίδοξων ιερόσυλων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ξήλωσαν μπαταρίες από φορτηγό

Ένας ανήλικος και δυο ενήλικοι Έλληνες συνελήφθησαν στην Πάτρα από αστυνομικούς του Α' τμήματος, τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν διέρρηξαν ένα σταθμευμένο φορτηγό και ξήλωσαν τις τρεις μπαταρίες του. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλεμμένα αντικείμενα στην κατοχή τους και τα κατέσχεσαν, μαζί με διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μετασχηματιστή η προέλευση του οποίου ερευνάται.

Σε μια νεόδμητη κατοικία σε περιοχή της Ναυπακτίας τρύπωσε ένας άνδρας και προσπάθησε να κλέψει ένα δοχείο με ελαιόλαδο, το βράδυ της Παρασκευής! Όμως, τον είδαν οι γείτονες που κάλεσαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν αμέσως επί τόπου, συνέλαβαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του ένα κατσαβίδι και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία κατασχέθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Σε εγρήγορση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία - Οι «κόκκινες» περιοχές, ενεργοποιείται το 112

Θεσσαλονίκη: Με προσευχές και σταυρούς οι «αρνητές» των νέων ταυτοτήτων σε συγκέντρωση - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έβρος: Σε ύφεση η πυρκαγιά - Έχει οριοθετηθεί κατά 80%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης