Καλλιεργούσε φυτεία με 44 χασισόδεντρα στο κτήμα και το σπίτι του

Καλλιεργούσε φυτεία με 44 χασισόδεντρα στο κτήμα και το σπίτι του

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

cannabis
Η περίφραξη που περιέβαλε το αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και η πυκνή βλάστηση που εξασφάλιζε φυσική κάλυψη, δεν ήταν αρκετά για να εμποδίσουν τη νυχτερινή έφοδο των ανδρών της Ασφάλειας Ήλιδας που είχαν πληροφορίες για την καλλιέργεια κάνναβης.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν 41 δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το ένα μέτρο και τα ξερίζωσαν. Στη συνέχεια, πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος που υδροδοτούσε την φυτεία από το σπίτι του και έκαναν έρευνες στα δωμάτια και στο φορτηγό του, όπου κατέσχεσαν άλλα τρία δενδρύλλια που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, καθώς και 34,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Έστησε εργαστήριο κάνναβης στο σπίτι του

Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε σε γλάστρες στο αυτοσχέδιο εργαστήριο που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Σητείας ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Στον χώρο κατασχέθηκαν ένας ανακλαστήρας φωτός και θερμότητας με λαμπτήρα πυρακτώσεως, τα δενδρύλλια και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Αυλώνα: Επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα ο 45χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό - Τι βρέθηκε σπίτι του

Κοινωνικό Τιμολόγιο - Λογαριασμοί ρεύματος: Ποιοι δικαιούνται φθηνό ρεύμα - Πώς θα κάνετε αίτηση

Τραμπ: Χαμός μετά την επιστροφή του στο «X» με τη φωτογραφία σύλληψης - «Next level» λέει ο Μασκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης