Καρδίτσα: Καλλιεργούσε «θηριώδη» χασισόδεντρα 3 μέτρων στο σπίτι του

Καρδίτσα: Καλλιεργούσε «θηριώδη» χασισόδεντρα 3 μέτρων στο σπίτι του

Ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 25 δενδρύλλια κάνναβης

Karditsa-xasisofyteia
Φυτεία με γιγάντια χασισόδεντρα καλλιεργούσε στην κατοικία του σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων ένας Έλληνας, αλλά τα μυστικά που έκρυβε ανακάλυψε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Ασφάλειας Λάρισας που συνόδευσε στην έρευνα τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καρδίτσας.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί επιστράτευσαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, το εκπαιδευμένο τετράποδο και εκείνο ανακάλυψε την χασισοφυτεία με τα 25 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,90 μέτρων τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στη συνέχεια ξετρύπωσε και τέσσερις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 82 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και μια ζυγαριά. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Καλλιεργούσε χασισοφυτεία μέσα σε θάμνους

Κατά την διάρκεια στοχευμένης έρευνας των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια αγροτική περιοχή των Σερρών, εντοπίστηκε την Δευτέρα ένας 58χρονος Έλληνας που καλλιεργούσε σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μέσα σε θαμνώδη έκταση μια φυτεία από 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων. Τα χασισόδεντρα κατασχέθηκαν μαζί με δοχεία και ένα σκαπτικό εργαλείο που χρησιμοποιούσε ο δράστης, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρή στα 39 της Ρωσίδα influencer μετά από ακραία vegan διατροφή - Πέθανε από «ασιτία»;


Οι νέες κατηγορίες κατά του Τραμπ που «πυροδότησε με ψέματα την εισβολή στο Καπιτώλιο» - Τι ποινές αντιμετωπίζει

Ζήσαμε τον θερμότερο Ιούλιο της τελευταίας 14ετίας στην κεντρική και νότια Ελλάδα - Τα στοιχεία για την Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης