Η «Αποστολή» στα μέτωπα της φωτιάς στην Πάρνηθα και στην Θράκη

Η «Αποστολή» στα μέτωπα της φωτιάς στην Πάρνηθα και στην Θράκη

Συνεχίζει αδιάκοπα ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τις αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη και δίνουν μάχες στα μέτωπα από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας

apostoli-1
Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνεχιζει τις αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη και δίνουν μάχες στα μέτωπα από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας

Για την ανακούφιση πρώτων βασικών αναγκών σε πυρόπληκτες οικογένειες έχει αποσταλεί επιπρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Κομοτηνή και την Ξάνθη σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις.
apostoli-2

Η ανθρωπιστική βοήθεια περιλαμβάνει χιλιάδες είδη από τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, βρεφικά είδη, είδη οικιακών καθαριστικών, κλινοσκεπάσματα, χαρτικά είδη και μάσκες προσώπου.
apostoli-3
apostoli-4

Κατόπιν εντολής της Διοίκησης του Οργανισμού, αποστέλλεται και δεύτερη ανθρωπιστική βοήθεια με τόνους εμφιαλωμένου νερού για τις ανάγκες των πυροσβεστών στις μάχες που δίνουν με τα πύρινα μέτωπα, στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, Φάρος Λεωφόρος Κηφισίας στο Μαρούσι και στην Υ.ΔΙ.Π.ΥΛ. τέρμα Αττικής Οδού έξοδος Μάνδρας, Μάνδρα θέση Ξηροπήγαδο.
apostoli-5
Κλείσιμο

Κλιμάκιο της «Αποστολής» πραγματοποιεί επιτόπιες παρεμβάσεις εκεί όπου οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν αγώνα για να θέσουν τις πυρκαγιές υπό έλεγχο, προασπίζοντας ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Μοιράζονται ισοτονικά και μπάρες ενέργειας σε αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές στον αγώνα για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων.
apostoli-6
apostoli-7

Σε συνεχή επικοινωνία με τις Ιερές Μητροπόλεις Αλεξανδρουπόλεως, Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου, Μαρωνείας και Κομοτηνής, Ξάνθης και Περιθεωρίου γίνεται καταγραφή των αναγκών και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την ανακούφιση τους.


Ειδήσεις σήμερα

Ο Τραμπ επέστρεψε στο X αναρτώντας τη φωτογραφία από τη σύλληψή του στην Ατλάντα

16 μέγα-πυρκαγιές έκαψαν πάνω από 4,2 εκατ. στρέμματα μέσα σε 21 χρόνια στην Ελλάδα - Δείτε χάρτη του meteo

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου με 8.52μ στο τελευταίο άλμα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης