Αγνά προϊόντα, υψηλής ποιότητας, από ένα νέο brand τροφίμων
cocomat_oil

Αγνά προϊόντα, υψηλής ποιότητας, από ένα νέο brand τροφίμων

Προτεραιότητα της COCO-MAT Farms είναι να προσφέρει τους θησαυρούς της ελληνικής γης, εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και την βιωσιμότητα.


Sponsored Content

Οι αυθεντικές γεύσεις και τα υπέροχα αρώματα της ελληνικής φύσης, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα, δεν είναι πολυτέλεια στην καθημερινή μας διατροφή, αλλά μια αναγκαιότητα για την υγεία και την ευεξία μας.

Με θεμελιώδεις αξίες την ποιότητα και την αειφορία, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο των τροφίμων, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην περιβαλλοντική ευθύνη και τις ηθικές πρακτικές, αλλά και στην πεποίθηση ότι η ουσία της τροφής βρίσκεται στην προέλευσή της.

Προτεραιότητα της COCO-MAT Farms είναι οι υπεύθυνες γεωργικές πρακτικές, η προστασία του περιβάλλοντος και η στήριξη των τοπικών κοινοτήτων. 
Η εταιρία συνεργάζεται άμεσα και προσωπικά με μικρούς Έλληνες παραγωγούς οι οποίοι, εκτός από τεχνογνωσία, έχουν το ίδιο πάθος για υψηλή ποιότητα. 

Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από μοναδικά προϊόντα, τα οποία επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. 
Παίρνουμε, λοιπόν, στα χέρια μας αγνό ελαιόλαδο, πολύτιμο μέλι, βελούδινο ανθό αλατιού, υπέροχη ρίγανη και ευεργετικό τσάι και κάνουμε ένα ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδας.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της COCO-MAT Farms προέρχεται από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες ελαιόδεντρων της Πελοποννήσου (Αθηνοελιά και Κορωνέικη), ακολουθώντας την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, χωρίς καμία χημική επεξεργασία.

Μπορούμε να το προμηθευτούμε σε τρεις διαφορετικές συσκευασίες: σε ατομική των 100 ml, σε δοχείο του 1 λίτρου και σε οικονομική συσκευασία των 5 λίτρων.

Το θυμαρίσιο μέλι είναι απόλυτα φυσικό, χωρίς καμία προσθήκη και με ελάχιστη επεξεργασία. Με περισσότερες από 181 θρεπτικές ουσίες, αποτελεί πραγματικό διατροφικό θησαυρό. Για τις τηγανίτες και τα γλυκά μας, για τις σαλάτες και τις μαρινάδες μας, για το τσάι, αλλά και για τον πονόλαιμο, το μέλι δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα μας. Περιέχει σάκχαρα, μικρά ποσά πρωτεΐνης, ένζυμα, αμινοξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, καθώς και μια ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών. Είναι διαθέσιμο σε γυάλινο βάζο των 500 γραμμαρίων και του 1 κιλού.

Ο ανθός αλατιού της COCO-MAT Farms είναι η καλύτερη ποιότητα θαλασσινού αλατιού. Είναι ένα απόλυτα φυσικό υλικό που συλλέγεται αποκλειστικά με τα χέρια και ειδικά ξύλινα εργαλεία από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Με βελούδινη υφή και ήπια γεύση, ο ανθός αλατιού συνοδεύει υπέροχα φαγητά, ποτά, σαλάτες και επιδόρπια, αναδεικνύοντας τις γεύσεις και τα αρώματα των υλικών. Το βρίσκουμε συσκευασμένο σε μια όμορφη, πολλαπλής χρήσης, πήλινη θήκη, περιεκτικότητας 150 γραμμαρίων.

Το τσάι της COCO-MAT Farms είναι το γνωστό ελληνικό «τσάι του βουνού», αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ευεργετικά ροφήματα. Έχει γλυκιά, απαλή, λουλουδάτη γεύση και μας συντροφεύει κάθε εποχή του χρόνου ζεστό ή κρύο, με μέλι ή λεμόνι. Είναι γνωστό για τα πολλαπλά οφέλη του, αφού ενισχύει το ανοσοποιητικό, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βοηθά στην αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο και δεν περιέχει ούτε ίχνος καφεΐνης. Η εταιρία προσφέρει μόνο τον ανθό του φυτού συσκευασμένο σε γυάλινο βάζο των 45 γραμμαρίων.

Η βιολογική ρίγανη της COCO-MAT Farms έρχεται από τα Μετέωρα, πάει παντού, ταιριάζει με όλα, προσθέτει γεύση και άρωμα και έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Εκτός από την χρήση της στην μαγειρική, συχνά χρησιμοποιείται και ως αφέψημα, που λέγεται ότι είναι εξαιρετικό για το στομάχι και τον βήχα. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, φώσφορο και βήτα καροτίνη. Τη βρίσκουμε σε γυάλινο βάζο των 45 γραμμαρίων.

Τα εκλεκτά αυτά προϊόντα αντικατοπτρίζουν το πάθος της COCO-MAT Farms για την ποιότητα και την αγνότητα που κρύβουν οι διατροφικοί θησαυροί της ελληνικής φύσης. Είναι μια νεαρή εταιρία, με μεγάλα όνειρα, που επιδιώκει να βάλει το λιθαράκι της για ένα πιο όμορφο, βιώσιμο μέλλον, προωθώντας την καλή και σωστή διατροφή.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω της ιστοσελίδας www.cocomatfarms.gr, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης