Ακριβά πλήρωσε μία 48χρονη από την Κέρκυρα την απόφαση της να εμπιστευτεί έναν άγνωστο χρήστη του Facebook ο οποίος είχε αναρτήσει μία αγγελία πώλησης αυτοκινήτου σε συμφέρουσα τιμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες όταν η γυναίκα είδε στο Facebook μία αγγελία ενός χρήστη ο οποίος πουλούσε ένα αυτοκίνητο σε πολύ καλή τιμή.
Η 48χρονη επικοινώνησε με τον πωλητή και συμφώνησαν να του καταβάλει 3.224 ευρώ ως προκαταβολή και τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου, να παραλάβει το όχημα στην Ηγουμενίτσα προκειμένου η διαδικασία να ολοκληρωθεί.
Η γυναίκα έδωσε τα χρήματα, το αυτοκίνητο όμως δεν το παρέλαβε ποτέ. Έκανε προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον χρήστη αλλά εις μάτην. Ο άνδρας παραμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή εξαφανισμένος, με στελέχη της ΕΛΑΣ να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.