Στο Θριάσιο νοσοοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος δολοφονήθηκε από χουλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.
Υπενθυμίζεται ότι χθες πήρε εξιτήριο η μητέρα του 29χρονου από το νοσοκομείο του «Ερυθρού Σταυρού» στην καρδιολογική κλινική του οποίου νοσηλευόταν μετά τη δολοφονία του γιου της.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.