Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε καφενείο στον Μυλοπόταμο

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε καφενείο στον Μυλοπόταμο

Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έναν 57χρονο

peripoliko
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, κινήθηκαν συντονισμένα με βάση τα ευρήματα και εξετάζοντας και κάποια βίντεο που υπήρχαν τατοποίησαν τον δράστη της αιματηρής επίθεσης στην Αξό Μυλοποτάμου την περασμένη Δευτέρα τα ξημερώματα. Μάλιστα, σύμφωνα με το flashnews, για τον δράστη που είναι ένας 57χρονος Έλληνας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην πλατεία της Αξού και είχε ως θύματα τον 50χρονο, ιδιοκτήτη ταβέρνας – καφενείου στην πλατεία του χωριού και έναν 57χρονο υπάλληλό του, που τραυματίστηκε ελαφρύτερα και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο 50χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού έχει τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αποχώρησε πεζός από το σημείο προς τα στενά του χωριού και κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη νίκη για το «Κίνημα της Πετσέτας» - Έβγαλαν τις ξαπλώστρες από μεγάλο μέρος της παραλίας Μικρή Σάντα Μαρία στην Πάρο

Καναδάς: Διαζύγιο για τον πρωθυπουργό Τριντό μετά από 18 χρόνια γάμου

Τουρκία: Γιατί ο Ερντογάν έκανε πίσω για την Παναγία Σουμελά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης