Επί ποδός βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι Αρχές στην Κρήτη, μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αξό Μυλοποτάμου, με δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.
Ειδικότερα, σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου που στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας δέχτηκε πυροβολισμούς από έναν συγχωριανό του. Ο τραυματίας, όπως είπε στο cretalive ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην Εντατική, ενώ φέρεται να έχει δεχτεί δύο σφαίρες στην περιοχή του θώρακα.
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοποικού μέσου το επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που το καφενείο έκλεινε. Ο δράστης - που φέρεται τα τελευταία 2 χρόνια να είχε προστριβές με τον 50χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου, με τον οποίο κατάγονται από το ίδιο χωριό - κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πυροβόλησε εναντίον του 50χρονου, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε επίσης ένας 57χρονος εργαζόμενος στο καφενείο.
Ο τελευταίος, που εκτιμάται ότι βλήθηκε κατά λάθος, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.