Νάξος: Καλλιεργούσε και αποξήραινε «θηριώδη» χασισόδεντρα στην αυλή της

Νάξος: Καλλιεργούσε και αποξήραινε «θηριώδη» χασισόδεντρα στην αυλή της

Είχε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια ύψους δύο μέτρων

Naxos-xasisodentra
Ξαφνική "επίσκεψη" έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην κατοικία μιας Ελληνίδας, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς είχαν δεχθεί πληροφορίες -οι οποίες επιβεβαιώθηκαν- ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νάξο.

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν, διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν όπως και άλλα τρία δενδρύλλια που βρίσκονταν σε στάδιο αποξήρανσης. Στο σπίτι βρέθηκαν, ακόμη, ακατέργαστη κάνναβη και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης συνολικού βάρους 277,1 γραμμαρίων. Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, όπου της απαγγέλθηκαν οι σχετικές διώξεις και αφέθηκε ελεύθερη.

Χειροπέδες για ένα χασισόδεντρο

Όλο κι όλο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,10 μέτρου καλλιεργούσε ένας Έλληνας στην αυλή του σπιτιού του στα Τρίκαλα, αλλά ήταν αρκετό για να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που βρήκαν στην κατοχή του και πέντε ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Το δενδρύλλιο ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε, όπως και τα χάπια και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε Μαξίμου ο Χαρδαλιάς - «Έκλεισε» η υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής


Άγιος Παντελεήμονας: Αιματηρή επίθεση με θύμα 39χρονο Αφγανό

Αλεξανδρούπολη: Τρόμος για οικογένεια που ενεπλάκη σε τροχαίο με Ι.Χ. με παράνομους μετανάστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης