Ημαθία: Έκρηξη αναστάτωσε κατοίκους - Δείτε βίντεο

Ημαθία: Έκρηξη αναστάτωσε κατοίκους - Δείτε βίντεο

Παρέα νεαρών πυροδότησε κροτίδα μεγάλης ισχύος

hmathia
Έκρηξη αναστάτωσε τους κατοίκους του χωριού Σέλι στην Ημαθία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με τη στιγμή του πανικού να αποτυπώνεται σε σχετικό βίντεο. Όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα νεαρών τοποθέτησε κροτίδα μεγάλης ισχύος που στη συνέχεια έσκασε.

Η Πολύ δυνατή εκρηξη ( καταγράφηκε απο καμερες ασφαλείας σπιτιων ) που συγκλόνισε στης 23:57 το Σελι , εβγαλε πολλους Σελιωτες στα μπαλκόνια τους και ανησυχησε τις παρεες των παιδιων στα διαφορα κιοσκια του Σελίου ηταν τελικα μεγαλης ισχύος κροτιδα που πυροδότησε στο γήπεδο ποδοσφαίρου παρεα που ανεβηκε με αυτοκίνητο απο τον δρομο της Βέροιας.Το οχημα και η παρεα εγινε αντιληπτη απο κατοίκους. Διεκρινα και εγω μμ μαζι με αλλους κατοικους , με τους οποίους μιλησα , ενα παροδικο συννεφο καπνου στο γήπεδο .Κατευθυνθηκα στο γήπεδο αλλα δεν βρηκα τιποτε. Στρατιωτικο οχημα ( Πυροπροστασία)που περιπολουσε εκεινη την ωρα στο Σελι εψαχνε και αυτο τα αίτια της εκρηξης . Ενημερωθηκε η Πυροσβεστική οπως και το Τμημα Ασφαλείας Βεροιας .

Posted by George Farsarotos on Monday, July 31, 2023


Ειδικότερα, όπως σημειώνει στο GrTimes ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινότητας Σελίου της Ημαθίας, Γιώργος Φασαριώτος, για την έκρηξη: «Ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος που νόμιζες ότι κάποιο μαχητικό αεροσκάφος έσπασε το φράγμα του ήχου ή ότι έπεσε αεροσκάφος. Το τηλέφωνό μου “πήρε φωτιά”, καθώς οι κάτοικοι άρχισαν να με καλούν και να ρωτούν τι ακριβώς συνέβη».

Κλείσιμο
Ακολούθησε ένα πυκνό σύννεφο καπνού σε γήπεδο ποδοσφαίρου. «Όπως διαπιστώσαμε, επρόκειτο για μία παρέα νεαρών, η οποία τοποθέτησε κροτίδα μεγάλης ισχύος και στη συνέχεια την πυροδότησε, με αποτέλεσμα να σκάσει και να σηκωθεί σύννεφο καπνού», σημείωσε ο κ. Φασαριώτος.

Ο ίδιος τόνισε πως όλα αυτά συνέβησαν ενώ γίνονταν περιπολίες τόσο από την Πυροσβεστική, όσο και από τον Στρατό προς αποφυγή εκδήλωσης κάποιας πυρκαγιάς.

«Φυσικά ενημερώσαμε τις αρχές, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται, θα μπορούσε να είχε προκληθεί πυρκαγιά και να τρέχαμε τώρα να σώσουμε το χωριό, που βρίσκεται μέσα στο δάσος», πρόσθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος.

Όπως είπε η παρέα των νεαρών αμέσως μετά την έκρηξη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς Βέροια.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ο αστυνομικός του έλεγε “σταμάτα”» - Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την αιματηρή απόπειρα ληστείας στον Κολωνό


«Μια συγγνώμη και μια ανακαίνιση στην Αμφιλοχία θα ήταν αρκετή, αλλά δεν έχουν φιλότιμο», λέει ο Μητρόπουλος του 4ΑμεΑ

Με Βαζέχα, Γιατρομανωλάκη και Νικολέττα Καρρά το ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης