Η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 80 ετών, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην οικία στην οποία ζούσε με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη. στην Εκάλη.
Στις 11 το πρωί η οικογένεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη έφτασε στο Α΄ Νεκροταφείο όπου θα γίνει η τελετή της ταφής.
Δείτε φωτογραφίες από στεφάνια που εστάλησαν στη μνήμη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη Ειδήσες σήμερα:
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.