Σε πρακτορειο του ΟΠΑΠ στις Σέρρες συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ που έκανε τον κάτοχο του πλουσιότερο κατά περίπου 3,54 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση της Τρίτης.
Εκτός από την μοναδική επιτυχία στην πρώτη κατηγορία (6αρια) του Τζόκερ που θα του προσθέσει 3.484.785,36 ευρώ στον λογαριασμό του, ο μεγάλος τυχερός πρόσθεσε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5αρια).
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα κέρδη του από το Τζόκερ θα αυξηθούν κατά περίπου 60.000 ευρώ καθώς κάθε επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία κερδίζει από 3.121,75 ευρώ.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»