Εύβοια: Πέθανε 46χρονος – Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας
Ο άτυχος άντρας εκδήλωσε υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο – Κατά πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδες για τους οποίους έκανε μικροδουλειές
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια ενός 46χρονου, που πήγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με συμπτώματα θερμοπληξίας, και κατέληξε.
Αρχικά, το eviaonline, έγραψε ότι ο 46χρονος ήταν ντελιβεράς, ωστόσο τόσο ο πατέρας του όσο και ο πρόεδρος της εστίασης το διαψεύδουν.
Ο άντρας μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμού και έκανε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας και στη συνέχεια κατέληξε.
Κατά πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδες για τους οποίους έκανε μικροδουλειές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα. Ωστόσο, για τον θάνατό του δεν μπορεί να αναλάβει η Επιθεώρηση Εργασίας, από τη στιγμή που δεν είχε σταθερή δουλειά.
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, αναμένεται ότι θα ρίξουν νεκροψία και νεκροτομή.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»