Εύβοια: Πέθανε 46χρονος – Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας
Ο άτυχος άντρας εκδήλωσε υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο – Κατά πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδες για τους οποίους έκανε μικροδουλειές
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια ενός 46χρονου, που πήγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με συμπτώματα θερμοπληξίας, και κατέληξε.
Αρχικά, το eviaonline, έγραψε ότι ο 46χρονος ήταν ντελιβεράς, ωστόσο τόσο ο πατέρας του όσο και ο πρόεδρος της εστίασης το διαψεύδουν.
Ο άντρας μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμού και έκανε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας και στη συνέχεια κατέληξε.
Κατά πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδες για τους οποίους έκανε μικροδουλειές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα. Ωστόσο, για τον θάνατό του δεν μπορεί να αναλάβει η Επιθεώρηση Εργασίας, από τη στιγμή που δεν είχε σταθερή δουλειά.
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, αναμένεται ότι θα ρίξουν νεκροψία και νεκροτομή.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.