Ένα Boutique Hotel στη Μύκονο κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα

Ένα Boutique Hotel στη Μύκονο κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα


Φωλιασμένο σε έναν τόπο μυθικής ομορφιάς, το ξενοδοχείο Yi είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης για μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης, χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης

Yi_Hotel

Sponsored Content

Στην Ελιά της Μυκόνου, σε ένα τόπο που μοιάζει να είναι βγαλμένος από τα όνειρά μας, δίπλα στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας και τη λευκή της αμμουδιά, βρίσκεται το adults-only ξενοδοχείο Yi Hotel Mykonos. Μια νέα άφιξη που φέρνει μια ιδιαίτερη οπτική στη μυκονιάτικη διαμονή και υπόσχεται να γίνει το ιδανικό ορμητήριο για τις καλοκαιρινές βραδιές διασκέδασης. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική παράδοση της Μυκόνου με το σύγχρονο design, το Yi Hotel Mykonos υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, αποπνέει κομψότητα και ζωντάνια. Τα 41 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα και υδρομασάζ, και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, είναι ότι πρέπει για χαλάρωση και απόλυτη ιδιωτικότητα.
Yi_113
Κλείσιμο
yi_mykonos_73388
Η διασκέδαση σε άλλη διάσταση

Το boutique ξενοδοχείο Yi Hotel Mykonos κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των party-lovers με τα πρωτοποριακά μαθήματα Dj-ing by the pool, δίνοντας ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν πώς να κάνουν beat-matching και mixing και να παίξουν το επιλεγμένο τους playlist, υπό την καθοδήγηση του Resident DJ Alejandro.

Yi_2
Το Oasis Pool, με μοντέρνο design και επίπλωση, uplifting μουσική από τον Resident DJ και signature cocktails και bites, γίνεται η «ψυχή» του ξενοδοχείου και αποτελεί ένα σκηνικό γιορτής της ζωής, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Η διασκέδαση βέβαια συνεχίζεται το βράδυ σε exclusive events και clubs, την πρόσβαση στα οποία φροντίζει η έμπειρη ομάδα concierge του ξενοδοχείου.
yi_mykonos_74485
Yi_138

Μια όαση μέσα στην όαση

Καθώς οι ρυθμοί του νησιού μπορούν να γίνουν έντονοι, το πιο πιθανό είναι να αναζητήσουμε αναζωογόνηση και ξεκούραση και το καλύτερο μέρος για αυτό είναι το Oasis SPA του Υi. Ένα καταφύγιο ευεξίας με μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος. Ανάμεσα στα signature treatments, βρίσκεται και το Hangover delight, η απόλυτη after-party θεραπεία.

Όσοι θελήσουν να ανακτήσουν ακόμη πιο γρήγορα τις δυνάμεις τους μέχρι την επόμενη εξόρμηση, μπορούν να δοκιμάσουν και το πιο cool & detox smoothie menu, με 12 διαφορετικές επιλογές που απογειώνουν τη γεύση και τη διάθεση.
Yi_157
Αυτή η γεύση «σου ταιριάζει»

Μιλώντας για τη γεύση, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το εστιατόριο Sibà. Το όνομά του προέρχεται από την μυκονιάτικη διάλεκτο και σημαίνει «σου ταιριάζει». Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού το μενού το επιμελήθηκε με μεγάλη φροντίδα ο διάσημος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης, παντρεύοντας τις κυκλαδίτικες γεύσεις με κρητικές τεχνικές, σε συνδυασμούς που ενθουσιάζουν. Με έμφαση στην εντοπιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων, αλλά και τα αρώματα της Μεσογείου, το εστιατόριο υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία στους διαμένοντες στο ξενοδοχείο, και όχι μόνο.
Yi_40
Τέχνη παντού και σύνδεση με τη Γη

Η φυσική ομορφιά πρωτοστατεί και αναδεικνύεται με όλους τους τρόπους δημιουργώντας στους φιλοξενούμενους μια μοναδική αίσθηση σύνδεσης με τη Γη και τη στιγμή. Εντυπωσιακή είναι και η συλλογή από κανό - έργα τέχνης Αιγύπτιων καλλιτεχνών που κοσμούν κάθε γωνιά του ξενοδοχείου. Κάθε έργο αφηγείται και μια διαφορετική ιστορία, και δημιουργεί μια γέφυρα ανάμεσα στους ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

Φέτος, η διασκέδαση, η ξεκούραση και οι γαστρονομικές απολαύσεις στη Μύκονο έχουν την υπογραφή του Yi Hotel Mykonos.

Yi Hotel Mykonos
yihiotelmykonos.com |E reservations@yihotelmykonos.com |T +302289072727 |IG yihotel.mykonos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης