Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο αγοράκι 3,5 ετών από τη Νάουσα - Κόντεψε να πνιγεί ενώ έτρωγε
Αρχικά το παιδί διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι σταθερή
Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» νοσηλεύεται από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ένα αγοράκι 3,5 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι, κατά τη διάρκεια του φαγητού του κόντεψε να πνιγεί. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τηςΝάουσας όπου διασωληνώθηκε.
Έπειτα, οι θεράποντες ιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης. Πολυάριθμη αστυνομική δύναμη, αποτελούμενη από δικυκλιστές της ομάδας Ζ και περιπολικά, παρέλαβε το ασθενοφόρο από τον κόμβο Κλειδίου και το συνόδευσε μέχρι το «Ιπποκράτειο».
Χάρη στον επαγγελματισμό των αστυνομικών το ασθενοφόρο έφτασε από το Κλειδί στο νοσοκομείο μέσα σε 17 λεπτά.
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.