Καύσωνας Κλέων - e-ΕΦΚΑ: Αναβάλλονται αύριο τα ραντεβού των 12:00 έως 15:00
Ανεξαρτήτως ώρας τα ραντεβού στα ΚΕΠΑ λόγω καύσωνα
Μαίρη Λαμπαδίτη
Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού σε συνθήκες καύσωνα, ενημερώνει όλους τους ασφαλισμένους που έχουν αύριο, 14 Ιουλίου 2023 προγραμματισμένα ραντεβού στα ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) στις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας και των Ιωαννίνων-για τις οποίες η ΕΜΥ δίνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες, να προσέλθουν -ανεξαρτήτως ώρας- κατά τις πρωινές ώρες, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεδριάσεις των Επιτροπών έως τις 12 το μεσημέρι.
Επίσης, σήμερα και αύριο (Πέμπτη 13 Ιουλίου και Παρασκευή 14 Ιουλίου), τα ραντεβού που είναι προγραμματισμένα με υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από τις 12:00 έως τις 15:00, αναβάλλονται και θα επαναπρογραμματιστούν άμεσα από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, με προτεραιότητα στις περιπτώσεις που τίθεται θέμα προθεσμίας.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.