Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε είδους τροχοφόρου ή άλλου οχήματος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, είναι ο 76χρονος που το μεσημέρι της Τρίτης παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το όχημα του μια 41χρονη στη συνοικία της Νεάπολης στην Λάρισα.
Ο 76χρονος παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο που προαναφέραμε.
Οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν την επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, την ανθρωποκτονία από αμέλεια και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον άνδρα εκείνη την ημέρα ήταν 0.96 gr και ενώ το όριο είναι 0.25 gr.
Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, όπου συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης. Η εκλιπούσα είχε έρθει για να δει τους συγγενείς της από τις ΗΠΑ όπου διέμενε με την οικογένειά της, καθώς ήταν μητέρα δύο παιδιών.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.