Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε είδους τροχοφόρου ή άλλου οχήματος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, είναι ο 76χρονος που το μεσημέρι της Τρίτης παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το όχημα του μια 41χρονη στη συνοικία της Νεάπολης στην Λάρισα.
Ο 76χρονος παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο που προαναφέραμε.
Οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν την επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, την ανθρωποκτονία από αμέλεια και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον άνδρα εκείνη την ημέρα ήταν 0.96 gr και ενώ το όριο είναι 0.25 gr.
Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, όπου συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης. Η εκλιπούσα είχε έρθει για να δει τους συγγενείς της από τις ΗΠΑ όπου διέμενε με την οικογένειά της, καθώς ήταν μητέρα δύο παιδιών.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.