Ζάκυνθος: 37χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Λαγανά - Μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΓΝΠ

Ζάκυνθος: 37χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Λαγανά - Μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΓΝΠ

Ο άνδρας από το Αγρίνιο μεταφέρθηκε από το νησί στο νοσοκομείο Πατρών - Δεν έχει βρεθεί μάρτυρας για το συμβάν

laganas
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού υπέστη ένας 37χρονος άνδρας στον Λαγανά Ζακύνθου και πλέον νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sinidisi.gr ο άνδρας με καταγωγή από το Αγρίνιο τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε απότο νησί στο νοσοκομείο της Πάτρας καθώς η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή. Δεν έχει εντοπιστεί κάποιος δράστης μέχρι στιγμής, κυρίως διότι δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας για το συμβάν.

Ο 37χρονος που εργάζεται στο νησί της Ζακύνθου αποφάσισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (2/7) να βγει στον Λαγανά. Μάλιστα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του σε φίλο του ο οποίος φαίνεται να τον είχε αποτρέψει από κάτι τέτοιο. Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μεσολάβησε, ο 37χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7) με σοβαρά τραύματα μετά από ξυλοδαρμό.

Αρχικά η εικόνα του δεν ήταν ανησυχητική και για δυο ημέρες έκανε έναν κύκλο εξετάσεων σε ιδιωτική κλινική του νησιού. Στην συνέχεια η εικόνα του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρίου, στην Πάτρα. Έκτοτε νοσηλεύεται με κενά μνήμης και με μεγάλη ζημιά από χτύπημα στην καρωτίδα.

Κλείσιμο
Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή του δίνει κάποια αισιοδοξία για ανάκαμψη όμως μπορούν μόνο να περιμένουν. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί η αστυνομία δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο για την υπόθεση. Τέλος, έχουν ερευνηθεί όλες οι διαθέσιμες κάμερες στην περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

«Βλάπτει την Ακρόπολη»: Προθεσμία 3 μηνών για να γκρεμιστούν 2 όροφοι στο ξενοδοχείο Coco-Μat

Αποκαλυπτήρια για τα 8 μέτρα-ανάσα για 2023-2024: Νέο market pass και μέση αύξηση €1.292 στο Δημόσιο

Χαμός στο Twitter από την αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη - «Ήρθα από το εξωτερικό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης